Seleccionar página

En læringsrejse med Minecraft Education Edition.

Det er os en fornøjelse at kunne præsentere eventyret Planet Rescuers, et utroligt videospil fra Minecraft Education Edition, hvor børn i alderen 8-12 år vil lære at bruge deres kreativitet og innovative tænkning for at fremme bæredygtighed i hele verden.

Planet Rescuers inviterer spillerne til at deltage i en tidsrejse, igennem forskellige scenarier og missioner, hvor de abstrakte begreber bliver til realiteter.

På denne rejse vil de lære betydningen af at beskytte miljøet, de forskellige metoder til produktion af elektricitet, at lave et ansvarlige energiforbrug, og hvordan man bygger en havvindmøllepark.

Planet Rescuers er skabt og udviklet af Possible Lab, en virksomhed, der beskæftiger sig med innovationer inden for læring og social forandring.  

Siemens Gamesa støtter dette initiativ som førende virksomhed i sektoren for vedvarende energier. Vi ved, at STEM (naturfag, teknologi, ingeniørvæsen og matematik) sammen med innovationer er uundværlige i kampen mod klimaændringerne. Hovedformålet er at gøre de mindste interesserede i STEM-fagene, at pirre deres nysgerrighed via et værktøj, som begejstrer dem: videospillene. 

Planet Rescuers er baseret på 7 missioner i samarbejdets ånd.

Hvis du deltager i rejsen, vil du kunne glæde dig over:

Mere end 5 timer lærerigt spil
En verden i Minecraft Education Edition
Læringsvejledningen til Planet Rescuers
Videovejledninger i indlæring
Teknisk support under første implementering

Deltag i rejsen sammen med din skole!

Med området for socialt engagement hjælper Siemens Gamesa samfundet via handlinger, der er i tråd med De Forenede Nationers mål for bæredygtig udvikling (SDG).

Hvis du gerne vil stifte bekendtskab med nogle af de initiativer, som de tager, kan du se videoen.