Seleccionar página

Vindmølle kredsløb  

For at aktivere programmeringen i Minecraft skal du trykke på bogstavet C på dit tastatur og vælge Makecode som programmeringssoftware. Når programmet åbnes, har du aktiveret arbejdsområdet, hvor du skal designe din kode ved at trække og forbinde de forskellige dele, du har brug for.   

For at begynde denne udfordring skal du placere dig på den blok, der markerer begyndelsen af stien, og se efter den følgende kommandoblok.

Denne blok skal placeres inde i en blå blok, og derefter skal du sende ordren til agenten om at teleportere sig til din stilling. 

For at sende en ordre med Agenten skal du skrive et ord i den blå blok, hvor du har forbundet alle ordrerne. Du skal skrive dette ord på samme måde i spilchatten og trykke på Enter, så Agenten udfører instruktionen.   

Hjælp din Agent med at overvinde labyrinten med bevægelsesblokkene. 

Forbind de forskellige klodser for at få agenten til at bevæge sig gennem labyrinten. 

Når du har ordrerne klar i MakeCode, skal du skrive ordet i den blå blok i spilchatten, så din agent kan følge ordrerne.    

Disse blokke er et eksempel på de blokke, du skal bruge, men du kan ændre dem alle ved at ændre værdierne, der er indrammet i hvidt, eller ved at klikke på pilen ved siden af dem.    

Agenten opfører sig muligvis ikke ordentligt, fordi den ikke er rettet mod det rigtige sted. Kontroller altid, at agenten er placeret korrekt, og hvis det ikke er tilfældet, skal du bruge kommandoen «ROTATE» til at dreje agenten til den korrekte position.