Seleccionar página

Konstruktion af brint

For at aktivere kodning i Minecraft skal du trykke på bogstavet C på dit tastatur og vælge Makecode som programmeringssoftware. Når programmet åbnes, har du aktiveret arbejdsområdet, hvor du vil designe din kode ved at trække og forbinde de forskellige dele, du har brug for.   

Placer dig selv på den blok, der markerer begyndelsen af aktiviteten, og se efter den næste kommandoblok. 

Denne blok skal placeres inde i en blå blok, og derefter skal du sende ordren til agenten om at teleportere sig til din position.

Husk at fylde Agentens inventar med materialer for at kunne bygge.   

Brug gentagende blokke og variabler til at genopbygge. På den måde kan du bruge den samme kode så mange gange, som du har brug for.   

Det kan være nemmere, hvis du først laver en kode til de lodrette dele og derefter forbereder en anden kode til at bygge basen.   

Husk på, at denne konstruktion har lige store sider, så den samme kommando kan gentages så mange gange, som du har brug for.  

I dette afsnit kan du finde blokke som «gør altid» eller «gentag x gange».   

Disse klodser er C-formede, så du kan lægge alle de klodser, du vil gentage, i dem.   

Du kan også bruge blokkene i den blå-grå sektion af MakeCode til at skabe en betinget situation.  

I denne sektion kan du finde blokke, som du kan kombinere med andre.   

I denne sektion kan du kombinere dens blokke med den sekskantede blok, som du finder i den orange sektion, for at skabe de handlinger, der bestemmer Agentens bevægelse.   

Husk at bruge flytte- og placeringsblokkene til at placere materialerne i den rækkefølge, du skal bruge for at færdiggøre konstruktionen

Derudover skal du vælge de slots, hvor det materiale, du vil placere i hver position, skal være. Placer alle de materialer, du vil bruge, i den rækkefølge, de skal bruges, i din Agentens inventar